Tropical Island House

Het Tropical Island House is een relaxed en gezellig huis. Een plek om helemaal tot rust te komen en om door te brengen met familie en vrienden. Zittend op het balkon en luisterend naar het kabbelen van de zee kom je in contact met de natuur en met jezelf. De pier die behoort bij het huis is een perfecte plek om te chillen.

Huis aan het strand

Een ruime woning met op de bovenste verdieping 4 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan een “en suite”), complete keuken, een grote woonkamer en een heerlijk balkon wat zich uitstrekt over de breedte van het huis met uitzicht over de zee en en elke avond een prachtige zonsondergang. Op de onderste verdieping bevindt zich een grote speelruimte met een pingpongtafel. Buiten kan je gebruik maken van de pier die bij het huis hoort, het strand en een tuin met bananen- en kokosbomen en een grote verscheidenheid aan vlinders en vogels

Kom tot rust

Relaxen in de hangmat op het balkon, kajakken op het stille water, erop uit trekken met de motorboot, vissen vanaf het water of de pier, of lekker wandelen in de natuur. In dit vakantiehuis kom je helemaal tot rust. Als je wilt worden zelfs de boodschappen (per boot) voor je gedaan en kan er ook voor je worden gekookt en schoongemaakt (Motorboot, koken, schoonmaken en boodschappen niet inbegrepen in de huurprijs).

U bent in goede handen

Paulina en Carlinhos (spreek uit: Karlinjos) passen al meer dan dertig jaar op het Tropical Island House. Paulina kan fantastisch koken! Ze maakt hele goede Braziliaanse gerechten maar ook traditionele Europese gerechten. Carlinhos is geboren op dit eiland en kent de omgeving op zijn duimpje. Geen betere schipper denkbaar om je de prachtige omgeving te laten zien in zijn motorboot (deze services zijn niet inbegrepen in de huurprijs).

Verken het eiland

Op het eiland zelf, met een omtrek van 26 kilometer zijn geen winkels en rijden geen auto´s. Rondom het eiland loopt een pad waarover je door jungle achtige natuur (mata atlantica) van het ene naar het andere strand kan lopen.

Trek erop uit

Het water rondom het eiland is super rustig en daardoor ideaal om er met met de kayak (tweepersoons) of met de motorboot van Carlinhos op uit te trekken. Hoogst waarschijnlijk zie je dan af en toe het kopje van een waterschildpad boven water komen! Van tijd tot tijd, neem een duik in het heerlijke water om af te koelen!

Lekker relaxen

Om heerlijk te kunnen relaxen in de natuur hangen er hangmatten op het ruime balkon met een prachtig uitzicht over de zee en zijn er ligstoelen met parasol om ergens op de pier, in de natuur of het strand te zitten.

Samen spelen

Op de onderste etage bevindt zich een ruimte met zitje en tafeltennistafel. Bij een mini-competitie met de hele familie en vrienden is succes gegarandeerd. Samen even lekker spelen!

Faciliteiten

Het huis is gebouwd in twee verdiepingen tegen de berghelling. Op de onderste verdieping bevindt zich een ruime chill- of speelruimte met een ping pong tafel. Deze fijne ruimte is heel licht doordat de gehele wand voorzien is van ramen met heerlijk uitzicht over de zee en de kokosbomen. Op de bovenste verdieping bevinden zich de vier slaapkamers, de twee badkamers (waarvan een “en suite”), de keuken, de woonkamer en het geweldige balkon. Twee slaapkamers en de woonkamer geven toegang tot het balkon, gebouwd over de gehele breedte van het huis met een prachtig uitzicht over de zee. De stijl van de woning is geheel afgestemd op het eiland en het leven aan het water. Je vindt er allerlei leuke details die verwijzen naar varen, het buitenleven en de natuur.

Woonkamer

Ruime woonkamer met grote robuuste eettafel van massief hout. Gezellige zithoek. Twee dubbele openslaande deuren naar het terras met uitzicht over zee en een groot raam met uitzicht op de tuin met de bananenbomen.

Balkon

Vanaf het geweldige balkon heb je een geweldig uitzicht over de zee en kan je ´s avonds genieten van de zonsondergang. Het balkon is gebouwd over de hele breedte van het huis en is 13 meter lang en 2 meter breed. Zowel vanuit de woonkamer als van de twee slaapkamers aan de zeekant kom je via openslaande deuren op het balkon.

Slaapkamer 1

Slaapkamer 1: 3,50 x 3,50 mtr. dubbel bed (1,40 x 2.00 mtr), twee ingebouwde kasten, plafondventilator, openslaande deuren naar balkon met houten luiken. Uitzicht over zee en kokosbomen.

Badkamer 1

Privé badkamer met toilet, bidet, douche en wastafel. 110 V stopcontacten kunnen gebruikt worden voor 220V apparaten met de benodigde adapter

Slaapkamer 2

Slaapkamer 2: 3,50 x 3,50 mtr. dubbel bed (1,40 x 2.00 mtr), twee ingebouwde kasten, plafondventilator, openslaande deuren naar balkon met houten luiken. . Uitzicht over zee en kokosbomen.

Slaapkamer 3+4

Slaapkamers 3 & 4 zijn identiek: 3,00 x 3,00 mtr. Twee één persoons bedden (0,80 x 2,00 mtr), plafondventilator, inbouwkast, raam met houten luiken uitkijkend op de tuin.

Badkamer 2

Badkamer 2: toilet, bidet, douche en wastafel.

Keuken

Keuken: 4,00 x 3,00 mtr. Gasfornuis 4 pitten en oven, ijskast met vriesvak, barbecue, broodrooster, koffiezetapparaat, pannen, schalen, servies, glaswerk.

Milieubewust vakantiehuis voor 8 personen

Het hele huis heeft 110V-spanning en kan worden gebruikt voor 220V-apparaten met de vereiste stekker adapter. Water is schaars op het eiland. Tropical Island House heeft de beschikking over grondwater met filtratie- en waterbehandelingsapparatuur, waardoor de beschikbaarheid van water voor het huis gewaarborgd is. Hoewel het water gefilterd is, raden we aan om geen water uit de kraan te drinken. Het is dus noodzakelijk om drinkwater te kopen. We verzoeken u rationeel om te gaan met het waterverbruik en zo het milieu een handje te helpen. Regenwater wordt verzameld en opgeslagen in grote tonnen onder de speelkamer en gebruikt om de planten water te geven. Zo zorgen we er samen voor dat het eiland mooi blijft!

Inbegrepen bij huurprijs:

 • Kayak voor twee personen
 • Tafeltennistafel
 • Twee tweepersoons hangmatten
 • Beddengoed, kussens, handdoeken, etc.
 • Gebruik van privé pier met parasol en strandstoelen
 • Gebruik van strand
 • Transport van en naar het eiland bij aankomst en vertrek

Optioneel:

 • Schoonmaak, afwas, was.
 • Maaltijden (inkoop ingrediënten en voorbereiding)
 • Excursies (per motorboot)
 • Overig transport van en naar eiland (alleen de oversteek bij aankomst en vertrek zijn inbegrepen bij de huurprijs)