Suite Rio

Ons fijne appartement in Rio de Janeiro bevindt zich in het statige gedeelte van Flamengo, centraal gelegen in Rio.  Wij verhuren in onze triplex een zeer ruime suite (32m2) met een king size bed en privé badkamer. De toegang tot de suite is bijna geheel afgescheiden van de rest van het appartement waardoor je Privacy is gewaarborgd.

Top locatie!

Deze ruime suite, voorzien van Air Conditioning met een klein balkon uitkijkend over de avenue, is geheel bevloerd met een prachtig klassiek parket. Het kingsize bed en matras en de bedbekleding zijn allemaal van top kwaliteit. Optioneel kunnen er twee eenpersoonsbedden worden bijgezet. Een gezellige tafel met stoelen biedt de mogelijkheid om op de kamer een spelletje te spelen, wat te lezen of lekker iets te eten of te drinken. Je hebt ruime kast ruimte tot je beschikking. De badkamer met details in marmer is voorzien van een wastafel, wc, bidet en douche. Natuurlijk heb je toegang tot wifi en is er een tv (27″) op de kamer. In geval het reisgezelschap groter is dan vier personen, kunnen we je helpen bij het vinden van additionele accommodatie.

Privé badkamer

Je hebt de beschikking over een privé badkamer (en suite) met een ruime douche box, wc en wastafel met marmeren blad.

20190908_085557

Prachtig balkon

De suite heeft een klein balkon. Vanaf het balkon kijk je uit over de boomtoppen van de Avenida Oswaldo Cruz em zie je aan de linkerkant het strand van Botafogo em aan de rechterkant de baai van Flamengo.

rio-de-janeiro-suite2

Terras & Zwembad

Dit unieke dakterras heeft een houten deck met een zwembadje. Vanaf het terras heb je perfect uitzicht op Cristo Redentor, die je bijna persoonlijk lijkt te begroeten en op de imponente rots Pedra da Gavea en op het prachtige strand van Botafogo. Het terras met zwembad is toegankelijk voor onze gasten op bepaalde tijden. Natuurlijk staan we open voor speciale verzoeken van onze gasten. We willen het je zo goed mogelijk naar de zin maken.

Toegang tot de suite

De Suite is onderdeel van een triplex (etage 11 & 12 en het terras). De suite is op de 11º verdieping. Zowel op deze verdieping als op de 12e is er een toegang tot het appartement. Over het algemeen gebruiken wij de ingang op de 12e verdieping en onze gasten de ingang op de 11º.
Via het interne trappenhuis kom je bij het terras met zwembad. Betina heeft enkele dagen in de week haar Psychologie praktijk op de 12º etage, en we verzoeken onze gasten daarom ook altijd zo stil mogelijk te zijn bij het binnenkomen en verlaten van de suite, net als bij het op en aflopen van de trap naar het terras.
Natuurlijk krijg je bij aankomst de sleutels van het appartement en van de suite. Je bent dus geheel onafhankelijk om te gaan en te komen wanneer je wilt.

Portier

Het gebouw heeft 24 uur per dag een portier. Deze opent de deur van het hek wat toegang geeft tot de straat en van het gebouw zelf.