Suite Rio: de omgeving

Ons fijne appartement bevindt zich in het statige gedeelte van Flamengo, centraal gelegen in in Rio de Janeiro. Flamengo is een woonwijk die bekend staat om het uitgebreide, gelijknamige park (Aterro do Flamengo) met picknickplaatsen, openluchtconcerten en looproutes langs het water. Zijn schaduwrijke straten zijn bezaaid met grote appartementsgebouwen, afgewisseld met traditionele ijssalons, barretjes en restaurants waar ijskoude biertjes worden geschonken en traditionele Braziliaanse gerechten worden geserveerd.

Prima bereikbaar en een perfecte locatie om Rio te leren kennen

  • 5 minuten lopen naar Metro
  • Busstop voor de deur
  • Itaú fietsen voor de deur
  • 15 minuten in auto van Santos Dumont
  • 30 minuten in auto van Galeão
  • 100 mtr. van het strand van Botafogo

Met de metro ben je binnen 15 minuten op het strand van Copacabana em in 15 minuten op Ipanema. Binnen 10 minuten ben je in het oude hart van Rio.

Rio de Janeiro bezoeken

Rio staat natuurlijk bekend om zijn Cristo Redentor, Pão de açucar (suikerbrood) en de uitgaanswijk Lapa. Deze toeristische attracties zijn zeer de moeite waard. Maar er zijn een hoop andere, wat originelere dingen te doen. Wat te denken om Lême en Copacabana of Ipanema vanaf zee op een peddel plank te bewonderen, of Pão de Açucar niet met de lift te doen, maar wandelend of zelfs de berg beklimmend (rappel)? Waarom niet een paar surflessen nemen en gebruik te maken van de fantastische golven? Beklim de Gávea en bewonder Rio van boven (nog hoger dan de Cristo Redentor). Pak een biertje op de muur van Urca. Waar voel je je meer op je gemak? Bij de Mureta, het traditionele gedeelte waar je bij je biertje een pastel de camarão bestelt of bij de Pobreta waar ieder zijn eigen eten en drinken meeneemt? Wat te denken van een paar Tibetaanse Kum Nye lessen en accelereer het proces om tot jezelf te komen in je vakantie! Of ga lekker een dagje golfen of tennissen. Kom heerlijk tot rust en geniet!

Restaurants

Laat ons weten wat je zoekt en we hebben wel een tip voor je. We zijn zelf dol op lekker uit eten gaan en kunnen dus uit eerste hand ervaringen met je delen

WIJ HELPEN JE GRAAG MEE MET EEN ZO LEUK MOGELIJKE EN ONVERGETELIJKE REIS IN ELKAAR TE ZETTEN!