Reserveer nu

U kunt op deze pagina reserveren voor het vakantiehuis in Itacuruca (tot 8 personen) en/of de suite in Rio (tot 4 personen). Bij het laatste veld typt u de code over die erbij staat zodat wij weten dat u geen computer bent. De kosten per dag zijn afhankelijk van de tijd van het jaar, het aantal personen en de verblijfsduur. Wij sturen u zo snel mogelijk de offerte voor uw reservering zodat u deze kunt bevestigen. De reservering is bevestigd zodra wij het bewijs van betaling hebben ontvangen.

Eenmaal door u bevestigd zal het vakantiehuis niet meer door andere personen geboekt kunnen worden. Het vakantiehuis wordt alleen volledig verhuurd. U verblijft dus met uw eigen gezelschap en niet met andere gasten. Voor referenties kunt u ons opzoeken op AirBnB.

Hoe kom ik daar?

Vanuit het centrum van Rio de Janeiro bent u in ongeveer anderhalf uur in Itacuruçá (via Avenida Brasil en de BR 101 (Rio-Santos). Als u geen auto heeft, kunt u Uber gebruiken of kunnen we u in contact brengen met een betrouwbare taxi. In Itacuruçá verzorgt Carlinhos in een paar minuten de transfer per boot naar het Tropical Island House.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha