Wie wij zijn

Wij, Betina en Albert, zijn verantwoordelijk voor het beheer van het Tropical Island House. Betina is carioca (inwoner van Rio de Janeiro) en Albert half Nederlander half Porteño (inwoner van Buenos Aires). Beiden hebben we veel gereisd over de wereld maar met name in Brazilië en Argentinië en houden van lekker eten in leuke restaurants en overnachten in gezellige kleinschalige hotels. We wonen op een prachtige locatie in Rio (Flamengo) waar we een suite van 40m2. met privé badkamer verhuren. Je kan dan ook gebruik maken van ons dakterras (met een klein zwembadje) en genieten van het prachtige uitzicht op Cristo Redentor en op het strand van Botafogo. Het appartement ligt op 5 minuten lopen van de metro.

Met alle plezier helpen we je met tips om je reis voor te bereiden en natuurlijk staan we voor je klaar als je gedurende je verblijf iets nodig hebt. Betina spreekt vloeiend Portugees, Duits en goed Engels. Albert spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Spaans. Dit vakantiehuis is al jaren lang in handen van Betina´s familie en we verblijven er zelf ook regelmatig om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. We hopen dat onze gasten zich er net zo prettig voelen als wij!!

Vragen?

Vanuit het centrum van Rio de Janeiro ben je binnen anderhalf uur met de auto in ¬ (via BR 101 en daarna RJ 014). In het geval je zelf geen auto tot je beschikking hebt kunnen we je in contact brengen met een betrouwbare taxi. In Itacuruçá word je opgehaald door Carlinhos met de motorboot, die je binnen vijf minuten van het vaste land naar het vakantiehuis brengt op Ilha de Itacuruçá.
Zelf zijn wij niet aanwezig in het vakantiehuis maar wordt de zorg overgedragen aan Paulina en Carlinhos (spreek uit: Karlinjos). Ze wonen al meer dan dertig jaar achter het Tropical Island House. Hun voornaamste taak is om op het huis te passen en de tuin en het huis te onderhouden. Paulina kan fantastisch koken en kan de boodschappen en schoonmaak voor je doen. Carlinhos helpt bij het in het water leggen van de kano, bestuurt de motorboot en vist op garnalen. De diensten van Carlinhos en Paulina zitten niet inbegrepen bij de huur van het huis en kunnen apart worden geboekt.
Dat kan zeker! Ik (Albert) help jullie heel graag verder in Brazilië of zelfs Argentinië. Naast tips voor bijzondere plekjes en leuke restaurantjes kan ik jullie ook helpen met het transport gedurende je reis wat soms goedkoper is lokaal dan vanuit het buitenland. Stuur me een mail dan kijken we er samen naar!

Reviews

Een geweldige ervaring!
Voor de meest betrouwbare recensies over ons vakantiehuis in Brazilië verwijzen we je graag door naar AirBnB. Je kunt de reviews vertalen naar het Nederlands. Klik hier om ze te bekijken.